KARMELLÓ 
ÉS      
KÓKUSZKA 
  ( Macskaarisztokraták )

ÉDES KISCICÁK MINDENKINEK  
(facebookos csoport)
OSZD MEG AZ OLDALAM HA TETSZIK A JOBB OLDALI SÁVBAN LÉVŐ IKONOKRA KATTINTVA 
REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓKÉNT ÓRIÁS KÉPET IS TÖLTHETSZ FEL A HIRDETÉSEIDHEZ ÉS AZONNAL KIKERÜLNEK
MERT NINCS SZÜKSÉG MODERÁTORI JÓVÁHAGYÁSRA,  MINT A NEM REGISZTRÁLT HIRDETŐKNÉL.
Honlap-menü
Mini-chat
Körkérdésünk
Értékeld a honlapomat
Összes válasz: 18
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Mindenkinek szüksége van arra, hogy néha odabújjon valakihez, és megmutassa a legsérülékenyebb arcát. Szeretném, ha egy nap az a valaki én lennék neked.
(A. O. Esther)

Idézetek a szerelemről

 

A csábítás trükkjei

 

 

 

Minden abban a csodálatos Édenben kezdődött .

 

 

 

Az alma csak egy magyarázat volt a kiűzetésre , az elcsábításra,de az igazi ok az volt,ami a mai napig a legnagyobb csábítás egy férfinak :

 

 

 

1. Éva a nő szinte meztelen volt , leszámítva a fügefa levelét. Ennél egyszerűbb trükk nem kell egy nőnek a csábításhoz . Az más kérdés , vajon Ádám honnan tudta mit kell a nővel csinálni ??

 

Tehát a csábítás előtt - a nőiesség hangsúlyozására - előnyeiket ki kell domborítani akár feszes ruhával,akár nagyobb dekoltázzsal,hogy a férfit kéjenc képek vizionálására késztessék.

 

Figyelem !! Ez egy nagyon fontos szentencia : szerintem minden élő kapcsolatban folyamatosan el kell csábítani a partnert nap , mint nap ,mert ez biztosítja a hosszú távú elégedettséget és érdeklődést . Tehát :

 

2. Otthon a lakásban is törekedni kell arra , hogy megtalálják a megfelelő időpontot,amikor lenge ruhában mutatkoznak a társuk előtt !! Magyarul hölgyeim , kelletni kell magukat !! Persze ehhez társulni kell ápoltságnak,tisztaságnak , s ne egy koszos melegítőben flangáljunk a férfi előtt,mert az könnyen beleesik a „ kész p…csa,meleg málé „ effektusba , amikor is már csak egy tárgynak tekinti a nőt , s egyre kevésbé gerjed rá.

 

3. Dicsérni kell a férfi erejét , ha van. Megérinteni a karját , ha éppen segít valamit megemelni , de mindez mehet közvetlenül bele a pacekba is.

 

Ugyanis a férfiak legalább annyira hiúak,mint a nők,csak Ők tagadják , illetve maguknak sem merik bevallani .Ezért sosem fognak hátsó szándékot feltételezni a Nőtől a dicséretnél ,inkább még mutogatják a bicepszüket és fitogtatják az erejüket. Az őskorban a hordavezért , a középkorban a győztes lovagokat részesítették előnybe a nők , de a csábítás alapját az Ő dicséretük adta.

 

4. Dicsérni kell az okosságát , tájékozottságát . Ez szintén hiúsági okokból rendkívül ha-

 

tásos . Amikor társaságban beszélgetnek ,ismerkednek , többször kell „ hát én ezt nem is tudtam,nem hittem volna , maga -, Te miket tud-sz ! „ kifejezéseket használni.

 

Ebből következik a következő tanács:

 

5. A nőnek mindig egy kissé butának kell tettetnie magát az első találkozásokkor, amit később fokozatosan megváltoztathat !! Mit is jelent ez a gyakorlatban ? Tudni kell - ámulva ,szó nélkül ,érdeklődő,rajongó,elismerő tekintettel - hallgatni a férfit.

 

6. Az állandó mosoly a nő egyik legerősebb csábító fegyvere ! A férfiak felszabadultabbak lesznek,legyőzik gátlásaikat .Fél sikernek érzik , s csak az a másik 50 % jár az eszükbe,amiért mindent hajlandók megtenni .Persze vigyázat hölgyeim ,mert az állandó mosoly biztatást ad , s ha mégsem akarjuk időközben meghódítani az illetőt , elkönyvelhetünk egy sértődött haragost az ismerőseink között !!!

 

7. Ha hódítani akar egy nő , akkor kezdeményezzen mély szemkapcsolatot , majd egy idő után zavart szem lesütést , mintha szégyellné , hogy észrevették a nézését !! Előtte kitartóan kell nézni a férfit, még ha csak hátulról,oldalról is, hiszen ahogy a nők , úgy a férfiak szenzorai is észlelik, hogy valaki figyeli őket .Ha már beszélgetésbe elegyednek , hozza zavarba a férfit a kitartó szemezéssel,mosollyal .Ha a férfi lesüti a szemét,nyert ügye van a nőnek .Ha nem akkor is ,de onnan a férfi irányít. Győz az erő !!

 

8. A férfit véglegesen elcsábítani egy jó konyhával lehet ! Ha egy nő jól főz , a hasán keresztül már megfogja a férfit. Persze ehhez meg kell tanulni főzni !!

 

9. Társaságban büszkén a férfihoz kell simulni, hogy demonstráljuk az „ alfa hím hatását „ ! Soha ne menjenek a nők a férfi mellett anélkül, hogy ne karolnának bele .Ne előzzék meg Őket ! Tudják , hogy a szórakozó helyekre a férfinak kell először bemenni,majd az ajtót kitárni .Várják meg hogy az étteremben , vagy presszóban a férfi kihúzza nekik a széket .Ha nem , akkor üljenek le saját maguktól,de előbb , mint a férfi. Nagyon vigyázzanak , hogy ilyen,vagy hasonló dolgokkal

 

Ne hozzák soha zavarba a férfit , mert ez a még az el sem kezdődött kapcsolat végét jelentheti .Ugyanez vonatkozik arra is , ha a férfi hülyeséget mond,vagy éppen nem megfelelő a műveltsége és erre figyelmeztetjük !!

 

10. Használjunk domináns , megjegyezhető parfűmöt , és nyugodtan kérdezzük meg a férfit , tetszik-e neki !!! Ne várjanak tagadó választ , inkább törekedjenek kikérdezni,hogy mi a kedvenc illata,elég csak a zsáner ( édes.keserű,friss,vad ,stb. ) s legközelebbre készüljenek ezzel .

 

11. Ne igen késsenek a randevúról ! Régen a késés alapkövetelmény volt a nők részéről , de a mai férfi sértődékenyebb,és előfordulhat , hogy nem várja meg a nőt,vagy ha meg is várja , el lesz rontva az estéje .

 

12. Ne akarják korán megváltoztatni az öltözködését , életvitelét , programjait ! Egy férfi mindig nehezen változik , szokásait csak hosszú idő alatt lehet kicserélni másra.

 

13. Soha ne telepedjenek rá a férfira !!! Ne hivogassák sűrűn , ne sürgessék , ne akarjanak minden nap találkozni vele .Sőt a hódításban hasznos , ha megvárják az Ő jelentkezését,ragaszkodását,mert akkor már az ujjukra tekerhetik .Egy férfinak az egyik legfontosabb kívánalma a szabadság. Szereti megnézni a csinos nőket , még a nő társaságában is,ezért kihúzhatják a vita méregfogát azzal , ha a nő hívja fel a figyelmet egy másik csinos nőre. Ez most lehet , hogy hülyén hangzik,de a férfi így bizalmat érez a nő felől.

 

14. Az első szeretkezés alatt a nő törekedjen arra , hogy a férfinak legyen emlékezetes az éjszaka ! Ahogy vice-versa a férfinak is a nővel kell törődnie elsődlegesen. Még olyan áron is , - ha hódítani akar - , hogy saját magának nem lesz olyan jó az első szeretkezés . A másodikban aztán el lehet a fejet veszíteni,mert úgyis az első marad meg a férfi,vagy nő emlékezetében .

 

15. A nő előtte javasoljon egy közös fürdőzést ! Gyertyákkal körberakni a kádat, illatos fürdősóval a vízben , félhomályban,gyengéd mosdatással . Megismerik egymás testét , tisztán felszabadultan , és felizgultan merülhetnek el a szeretkezésben .Higgyék el ez maradandó élményt hagy a férfi emlékezetében.

 

16. Ne utasítson el semmi perverzitást nyersen , megfellebezhetetlenül ! A férfiakra nagyon is igaz az a mondás , hogy” Ha f.sz feláll , az ész megáll „.Ez konkrétan azt jelenti , hogy bármilyen szépeket is mondott azelőtt , amíg elért idáig , a szeretkezésben a többség uralkodni akar , a nőket többnyire ( vannak kivételek ) a vágyaik tárgyának hiszik,s úgy érzik hogy az a feladatuk , hogy minden nőt elkapjanak , hogy magjaik fenntartsák az emberiséget .Ezért önkéntelenül is behódolást éreznek a nő részéről,és tudjuk ,ahogy itt is , az élet más területén is , a hatalom megrészegít.

 

17. A másik , az igazi hatásos dolog,amit minden férfi imád: -Ha egy nő kezdeményező !! A férfiak mindig egy kicsit tartanak a visszautasítástól," fáradt vagyok,fáj a fejem , nincs kedvem stb. ",de felélénkülnek ha a nő kezdeményez.Bátran símuljunk hozzá hátulról,nyúljunk be a nadrágjába,harapjunk kicsiket a nyakába,....hadd ne folytassam ,mert még felizgulok.

 

 

Ezek azok az alappraktikák , amelyek nélkül kedves hölgyeim ne is próbálkozzanak meghódítani férfit . Persze nem kell mindegyikkel rendelkezni , mert olyan tökéletes nő nincs ( Egyáltalán van tökéletes nő ??? ) , de törekedjenek a fent leírt szentenciákból minél többet magukévá tenni !

Belépés
Tulajdonos

Admin


Tanácsadás Cicákkal kapcsolatba
Az oldalon a
mini-chatban
Kosár
A kosarad üres
Keresés
Naptár
«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak
  • Copyright MyCorp © 2024        http://perzsacica.com     Weblap tulajdonosa: zsibicKöszönet az uCoz moderátorainak a weblap beindulásához nyujtott segitségükért!